HaDaSa مدیر بخش روانشناسی وضعيت: آفلاين 12 خرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 74 امتياز: 0 تشکر کرده: 3 تشکر شده 6 بار در 6 پست
محل سكونت: کاشان
ارسال شده در:
يكشنبه، 8 آذر ماه ، 1388 20:58:10
موضوع مطلب:
اوهو بابا چن نفر به يه نفر؟؟؟ مظلوم گير اورديد ؟ ميبينم كه مدير بخش ادبياتم وارده بحث شدن! آقاي عليرضا خان حقيقت نيس كه باور نميكنم! شما كه دختر نيسيد واقعيتو بدونيد. باور كنيد از رو لجبازي اين حرفو نميزنم واقعا دخترا اگه ميرفتن سربازي تازه جنجالش كمتر بود چون دخترا مثه بچه آدم حرف گوش ميدن ولي پسرا نه.تازه قانونم كه بچه بازي نيس كه شما بخوايد بريد با هم قانون تصويب كنيد!! حلا خوبه 90 درصد قانون به نفع مرداس ما زنا فقط همين يه آزادي رو داريم كه شمام نميتونيد اونو ببينيد. مثه من كه ميگم همه پسرا بد هستن و نمي نونم باور كنم آدم خوبي هم بينشون باشه شمام نميتونيد باور كنيد كه دختها اونجوري كه فكر ميكنيد باشن!!
HaDaSa مدیر بخش روانشناسی وضعيت: آفلاين 12 خرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 74 امتياز: 0 تشکر کرده: 3 تشکر شده 6 بار در 6 پست
ارسال شده در:
دوشنبه، 9 آذر ماه ، 1388 16:23:57
موضوع مطلب:
حسين آقا رگ و ريشه ش خوبه!چون با هم فاميليم! شوخي كردم ولي خدا وكيلي من به جز حسين پسر خوب ديگه اي رو نديدم. (پسر عمو يكي طلبت! يه ذره طرف ما رو بگير!) اما اگه بحثه ذات آدماس به نظر بنده پسرها نبايد در مورد ذات صحبت كنن! ذات خودشون از ذاته هر موجود ديگه يي بدتره. ببخشيد ولي من دوس دارم ذاتا يه دختر لوس بي مصرف ماماني باشم يايه آدم .....!ولي پسر نباشم! شرمنده اين به خاطر باورهايي كه من در مورد پسرها دارم.
ارسال شده در:
سه شنبه، 10 آذر ماه ، 1388 21:57:21
موضوع مطلب:
واقعا حرف من به نظرت شبيه آدمايي كه كم اوردن؟ اگه كم مي اوردم كه جواب نميدادم نابغه! واقعا آدم خرسند ميشه از اينكه ميبينه چقد آكيو ها بالاس!اينو گفتم كه پسرعموم خودشو خيلي تحويل نگيره! خوشم مياد دو سه نفريد ولي بازم درس حسابي جواب نميديد!
alireza مدیر بخش شعر و ادبیات وضعيت: آفلاين 5 مهر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 68 امتياز: 0 تشکر کرده: 8 تشکر شده 7 بار در 7 پست
محل سكونت: زیر آسمان خدا،روی زمین خدا،کنار بندگان خدا
ارسال شده در:
چهارشنبه، 11 آذر ماه ، 1388 09:29:01
موضوع مطلب:
HaDaSa مي نويسد:
اوهو بابا چن نفر به يه نفر؟؟؟ مظلوم گير اورديد ؟ ميبينم كه مدير بخش ادبياتم وارده بحث شدن! آقاي عليرضا خان حقيقت نيس كه باور نميكنم! شما كه دختر نيسيد واقعيتو بدونيد. باور كنيد از رو لجبازي اين حرفو نميزنم واقعا دخترا اگه ميرفتن سربازي تازه جنجالش كمتر بود چون دخترا مثه بچه آدم حرف گوش ميدن ولي پسرا نه.تازه قانونم كه بچه بازي نيس كه شما بخوايد بريد با هم قانون تصويب كنيد!! حلا خوبه 90 درصد قانون به نفع مرداس ما زنا فقط همين يه آزادي رو داريم كه شمام نميتونيد اونو ببينيد. مثه من كه ميگم همه پسرا بد هستن و نمي نونم باور كنم آدم خوبي هم بينشون باشه شمام نميتونيد باور كنيد كه دختها اونجوري كه فكر ميكنيد باشن!!
لازم نیست که حتما دختر باشی تا واقعیتو بفهمی،اینو همه میدونن که دخترها اگه میرفتن سربازی پادگان میشد یه جایی مثل غیبتخونه که همتون فقط میشستید با هم غیبت میکردید.!مثلا فلانی عروسی کرده،فلانی طلاق گرفته،فلانی رفته خواستگاری دختر فلانی و .... ،تازه بماند که یه چنتا واحد دانشگاهی هم پاس میکردید مثل:چگونه مادر شوهر خود را دق دهیم 2،چگونه جیب شوهر خود را خالی کنیم 3 و .......... .در مورد قانون هم باید عرض کنم که اگر چه 90% قانونها به زعم و نظر شما به نفع مردهاس(البته به من یاد دادن تا به نظر همه احترام بذارم حتی اگه درست نباشه،بهتره شما هم اینجوری باشی)ولی قانون هم که کشکی نیست !همه میدون که قانون بر اساسی مستندات رای میده،پس دلواپس نشو و بجای اینکه شاکی باشی بهتره اگه مستندات داری رو کنی والبته یه کم هم به اطلاعات عمومی تون اضافه کنید.!!!!!!!!!!!!!!! _________________ ما ز آن پاکدلانیم که ز کس کینه نداریم ------------- یک شهر پر از دشمن و یک دوست نداریم
ارسال شده در:
چهارشنبه، 11 آذر ماه ، 1388 22:18:32
موضوع مطلب:
پسرا نميخواد از آموزشايي كه ما ميبينيم صحبت بكنن! خود پسرا بي جنبه تر هستن تا از سربازي برميگردن چون با پسراي ديگه بر خوردن چشم و گوششون ماشالا واز مي شه واز آسفلت خيابونو گل قالي چشمشون به چه جاهاي ديگه كه باز نميشه و چه كاراي افتضاحي كه نميكنن. تو كيفشون چه شماره هايي كه پيدا نميشه و چه فيلمايي كه.....! من حاضرم اين حرفاي مزخرفي كه فك ميكنيد دخترا وقتي كنار هم جم ميشن به هم ميزنن رو گوش بدم ولي هيچوقت تبديل به يه آدمي كه در بالا ذكر شد نشم. كلا پسرا كه ذاتشون خراب و ببخشيد كث... هس حالا وقتي زمينشم ايجاد ميشه واقعا محشر ميشن! در مورد قانون هم شما بفرما كجاي قانون به نفع مردها نيس تا من خوشحال بشم! اگرم به حرفه بنده اعتقاد ندارين قانون هايي كه در مورد طلاق هستو مطاله كنيد.قانون ما هم اتفاقا خييييلي كشكيه! يه مش آخوند به هم افتادن قانون نوشتن!شما هم كه خيي مطلع ودانا هسي مستندات رو كن كه قانون مساويه بين زن ومرد! آقا قاسمم به جاي طلا گرفتن حنجره اينو اون بهتره خودش اگه خيلي حاضر جوابه جواب منو بده. خيليم خوشحال نباشه من به همين راحتيا كم نميارم
ghasem مدیر بخش طنز و تلخند وضعيت: آفلاين 11 آبان ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 117 امتياز: 0 تشکر کرده: 1 تشکر شده 13 بار در 13 پست
محل سكونت: فین (ع)
ارسال شده در:
چهارشنبه، 11 آذر ماه ، 1388 23:01:14
موضوع مطلب:
HaDaSa مي نويسد:
پسرا نميخواد از آموزشايي كه ما ميبينيم صحبت بكنن! خود پسرا بي جنبه تر هستن تا از سربازي برميگردن چون با پسراي ديگه بر خوردن چشم و گوششون ماشالا واز مي شه واز آسفلت خيابونو گل قالي چشمشون به چه جاهاي ديگه كه باز نميشه و چه كاراي افتضاحي كه نميكنن. تو كيفشون چه شماره هايي كه پيدا نميشه و چه فيلمايي كه.....! من حاضرم اين حرفاي مزخرفي كه فك ميكنيد دخترا وقتي كنار هم جم ميشن به هم ميزنن رو گوش بدم ولي هيچوقت تبديل به يه آدمي كه در بالا ذكر شد نشم. كلا پسرا كه ذاتشون خراب و ببخشيد كث... هس حالا وقتي زمينشم ايجاد ميشه واقعا محشر ميشن! در مورد قانون هم شما بفرما كجاي قانون به نفع مردها نيس تا من خوشحال بشم! اگرم به حرفه بنده اعتقاد ندارين قانون هايي كه در مورد طلاق هستو مطاله كنيد.قانون ما هم اتفاقا خييييلي كشكيه! يه مش آخوند به هم افتادن قانون نوشتن!شما هم كه خيي مطلع ودانا هسي مستندات رو كن كه قانون مساويه بين زن ومرد! آقا قاسمم به جاي طلا گرفتن حنجره اينو اون بهتره خودش اگه خيلي حاضر جوابه جواب منو بده. خيليم خوشحال نباشه من به همين راحتيا كم نميارم
hossein مدیر کل انجمن وضعيت: آفلاين 24 شهريور ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 159 امتياز: 1 تشکر کرده: 14 تشکر شده 19 بار در 19 پست
ارسال شده در:
چهارشنبه، 18 آذر ماه ، 1388 00:49:11
موضوع مطلب:
سلام .. بچه جنگ و دعوا ديگه بسه يه زره دو طرف كوتاه بياين ديگه
وگرنه پست را قفل مي كنم ها....
بابا يه كم مهربون باشيد _________________ مهم نیست که قشنگ باشی-- قشنگ اینه که مهم باشی