پند ها براي من و شماست که عبرت بگيريم: تالار گفتمان

MySite.com :: نمايش موضوعات - سربازی دخترها :))

سربازی دخترها :))
رفتن به صفحه قبلي  1, 2, 3  بعدي

ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع 

MySite.com صفحه اول انجمن -> طنز

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

HaDaSa
مدیر بخش روانشناسی
مدیر بخش روانشناسی

وضعيت: آفلاين
12 خرداد ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 74
امتياز: 0
تشکر کرده: 3
تشکر شده 6 بار در 6 پست

محل سكونت: کاشان

ارسال ارسال شده در: يكشنبه، 8 آذر ماه ، 1388 20:58:10    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

اوهو بابا چن نفر به يه نفر؟؟؟ مظلوم گير اورديد ؟ ميبينم كه مدير بخش ادبياتم وارده بحث شدن! آقاي عليرضا خان حقيقت نيس كه باور نميكنم! شما كه دختر نيسيد واقعيتو بدونيد. باور كنيد از رو لجبازي اين حرفو نميزنم واقعا دخترا اگه ميرفتن سربازي تازه جنجالش كمتر بود چون دخترا مثه بچه آدم حرف گوش ميدن ولي پسرا نه.تازه قانونم كه بچه بازي نيس كه شما بخوايد بريد با هم قانون تصويب كنيد!! حلا خوبه 90 درصد قانون به نفع مرداس ما زنا فقط همين يه آزادي رو داريم كه شمام نميتونيد اونو ببينيد. مثه من كه ميگم همه پسرا بد هستن و نمي نونم باور كنم آدم خوبي هم بينشون باشه شمام نميتونيد باور كنيد كه دختها اونجوري كه فكر ميكنيد باشن!! Twisted Evil
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي  

kindboy
بازرس و معاون فروم
بازرس و معاون فروم

30 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 142
تشکر کرده: 24
تشکر شده 4 بار در 3 پست

ارسال ارسال شده در: يكشنبه، 8 آذر ماه ، 1388 21:17:15    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

هر جایی یه انسانیهایی هستند که بعضی خوب و بعضی بدن . اما شما باید ببینید خوب بودن رو درچی میبینید .

مثلا همین حسین جون فکر کنم بیشتر باهاش آشنایی . یعنی اون هم خوب نیست؟؟؟
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل  

ghasem
مدیر بخش طنز و تلخند
مدیر بخش طنز و تلخند

11 آبان ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 117
تشکر کرده: 1
تشکر شده 13 بار در 13 پست

محل سكونت: فین (ع)

ارسال ارسال شده در: يكشنبه، 8 آذر ماه ، 1388 21:21:53    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ذات مشکل داره..خلاص
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب   شناسه Yahoo

HaDaSa
مدیر بخش روانشناسی
مدیر بخش روانشناسی

12 خرداد ماه ، 1388
تشکر شده 6 بار در 6 پست

ارسال ارسال شده در: دوشنبه، 9 آذر ماه ، 1388 16:23:57    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

حسين آقا رگ و ريشه ش خوبه!چون با هم فاميليم! شوخي كردم ولي خدا وكيلي من به جز حسين پسر خوب ديگه اي رو نديدم. (پسر عمو يكي طلبت! يه ذره طرف ما رو بگير!) اما اگه بحثه ذات آدماس به نظر بنده پسرها نبايد در مورد ذات صحبت كنن! ذات خودشون از ذاته هر موجود ديگه يي بدتره. ببخشيد ولي من دوس دارم ذاتا يه دختر لوس بي مصرف ماماني باشم يايه آدم .....!ولي پسر نباشم! شرمنده اين به خاطر باورهايي كه من در مورد پسرها دارم.
بازگشت به بالا

kindboy
بازرس و معاون فروم
بازرس و معاون فروم

30 فروردين ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 142
تشکر کرده: 24
تشکر شده 4 بار در 3 پست

ارسال ارسال شده در: دوشنبه، 9 آذر ماه ، 1388 20:07:03    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Rolling Eyes ای خدا اینجا هم پارتی بازیه
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل  

ghasem
مدیر بخش طنز و تلخند
مدیر بخش طنز و تلخند

11 آبان ماه ، 1388

ارسال ارسال شده در: دوشنبه، 9 آذر ماه ، 1388 22:50:06    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

کم آورد..دست به دومن فامیلش شد که رییس هم هست..
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب   شناسه Yahoo

HaDaSa
مدیر بخش روانشناسی
مدیر بخش روانشناسی

12 خرداد ماه ، 1388
تشکر شده 6 بار در 6 پست

ارسال ارسال شده در: سه شنبه، 10 آذر ماه ، 1388 21:57:21    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

واقعا حرف من به نظرت شبيه آدمايي كه كم اوردن؟ اگه كم مي اوردم كه جواب نميدادم نابغه! واقعا آدم خرسند ميشه از اينكه ميبينه چقد آكيو ها بالاس!اينو گفتم كه پسرعموم خودشو خيلي تحويل نگيره! Very Happy خوشم مياد دو سه نفريد ولي بازم درس حسابي جواب نميديد!
بازگشت به بالا

alireza
مدیر بخش شعر و ادبیات
مدیر بخش شعر و ادبیات

5 مهر ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 68
تشکر کرده: 8
تشکر شده 7 بار در 7 پست

محل سكونت: زیر آسمان خدا،روی زمین خدا،کنار بندگان خدا

ارسال ارسال شده در: چهارشنبه، 11 آذر ماه ، 1388 09:29:01    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

HaDaSa مي نويسد:
اوهو بابا چن نفر به يه نفر؟؟؟ مظلوم گير اورديد ؟ ميبينم كه مدير بخش ادبياتم وارده بحث شدن! آقاي عليرضا خان حقيقت نيس كه باور نميكنم! شما كه دختر نيسيد واقعيتو بدونيد. باور كنيد از رو لجبازي اين حرفو نميزنم واقعا دخترا اگه ميرفتن سربازي تازه جنجالش كمتر بود چون دخترا مثه بچه آدم حرف گوش ميدن ولي پسرا نه.تازه قانونم كه بچه بازي نيس كه شما بخوايد بريد با هم قانون تصويب كنيد!! حلا خوبه 90 درصد قانون به نفع مرداس ما زنا فقط همين يه آزادي رو داريم كه شمام نميتونيد اونو ببينيد. مثه من كه ميگم همه پسرا بد هستن و نمي نونم باور كنم آدم خوبي هم بينشون باشه شمام نميتونيد باور كنيد كه دختها اونجوري كه فكر ميكنيد باشن!! Twisted Evil

لازم نیست که حتما دختر باشی تا واقعیتو بفهمی،اینو همه میدونن که دخترها اگه میرفتن سربازی پادگان میشد یه جایی مثل غیبتخونه که همتون فقط میشستید با هم غیبت میکردید.!مثلا فلانی عروسی کرده،فلانی طلاق گرفته،فلانی رفته خواستگاری دختر فلانی و .... ،تازه بماند که یه چنتا واحد دانشگاهی هم پاس میکردید مثل:چگونه مادر شوهر خود را دق دهیم 2،چگونه جیب شوهر خود را خالی کنیم 3 و .......... .در مورد قانون هم باید عرض کنم که اگر چه 90% قانونها به زعم و نظر شما به نفع مردهاس(البته به من یاد دادن تا به نظر همه احترام بذارم حتی اگه درست نباشه،بهتره شما هم اینجوری باشی)ولی قانون هم که کشکی نیست !همه میدون که قانون بر اساسی مستندات رای میده،پس دلواپس نشو و بجای اینکه شاکی باشی بهتره اگه مستندات داری رو کنی والبته یه کم هم به اطلاعات عمومی تون اضافه کنید.!!!!!!!!!!!!!!! Arrow Wink

بازگشت به بالا

ghasem
مدیر بخش طنز و تلخند
مدیر بخش طنز و تلخند

11 آبان ماه ، 1388

ارسال ارسال شده در: چهارشنبه، 11 آذر ماه ، 1388 20:59:28    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

حالا باید اینجا حجره ات رو طلا گرفت !! Exclamation Very Happy ایول..
حالا میخوام بدونم این hAsAsA چقدر رو داره ؟ Wink Exclamation

بازگشت به بالا

HaDaSa
مدیر بخش روانشناسی
مدیر بخش روانشناسی

12 خرداد ماه ، 1388
تشکر شده 6 بار در 6 پست

ارسال ارسال شده در: چهارشنبه، 11 آذر ماه ، 1388 22:18:32    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

پسرا نميخواد از آموزشايي كه ما ميبينيم صحبت بكنن! خود پسرا بي جنبه تر هستن تا از سربازي برميگردن چون با پسراي ديگه بر خوردن چشم و گوششون ماشالا واز مي شه واز آسفلت خيابونو گل قالي چشمشون به چه جاهاي ديگه كه باز نميشه و چه كاراي افتضاحي كه نميكنن. تو كيفشون چه شماره هايي كه پيدا نميشه و چه فيلمايي كه.....! من حاضرم اين حرفاي مزخرفي كه فك ميكنيد دخترا وقتي كنار هم جم ميشن به هم ميزنن رو گوش بدم ولي هيچوقت تبديل به يه آدمي كه در بالا ذكر شد نشم. كلا پسرا كه ذاتشون خراب و ببخشيد كث... هس حالا وقتي زمينشم ايجاد ميشه واقعا محشر ميشن! در مورد قانون هم شما بفرما كجاي قانون به نفع مردها نيس تا من خوشحال بشم! اگرم به حرفه بنده اعتقاد ندارين قانون هايي كه در مورد طلاق هستو مطاله كنيد.قانون ما هم اتفاقا خييييلي كشكيه! يه مش آخوند به هم افتادن قانون نوشتن!شما هم كه خيي مطلع ودانا هسي مستندات رو كن كه قانون مساويه بين زن ومرد! آقا قاسمم به جاي طلا گرفتن حنجره اينو اون بهتره خودش اگه خيلي حاضر جوابه جواب منو بده. خيليم خوشحال نباشه من به همين راحتيا كم نميارم Rolling Eyes Wink
بازگشت به بالا

ghasem
مدیر بخش طنز و تلخند
مدیر بخش طنز و تلخند

11 آبان ماه ، 1388

ارسال ارسال شده در: چهارشنبه، 11 آذر ماه ، 1388 23:01:14    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

HaDaSa مي نويسد:
پسرا نميخواد از آموزشايي كه ما ميبينيم صحبت بكنن! خود پسرا بي جنبه تر هستن تا از سربازي برميگردن چون با پسراي ديگه بر خوردن چشم و گوششون ماشالا واز مي شه واز آسفلت خيابونو گل قالي چشمشون به چه جاهاي ديگه كه باز نميشه و چه كاراي افتضاحي كه نميكنن. تو كيفشون چه شماره هايي كه پيدا نميشه و چه فيلمايي كه.....! من حاضرم اين حرفاي مزخرفي كه فك ميكنيد دخترا وقتي كنار هم جم ميشن به هم ميزنن رو گوش بدم ولي هيچوقت تبديل به يه آدمي كه در بالا ذكر شد نشم. كلا پسرا كه ذاتشون خراب و ببخشيد كث... هس حالا وقتي زمينشم ايجاد ميشه واقعا محشر ميشن! در مورد قانون هم شما بفرما كجاي قانون به نفع مردها نيس تا من خوشحال بشم! اگرم به حرفه بنده اعتقاد ندارين قانون هايي كه در مورد طلاق هستو مطاله كنيد.قانون ما هم اتفاقا خييييلي كشكيه! يه مش آخوند به هم افتادن قانون نوشتن!شما هم كه خيي مطلع ودانا هسي مستندات رو كن كه قانون مساويه بين زن ومرد! آقا قاسمم به جاي طلا گرفتن حنجره اينو اون بهتره خودش اگه خيلي حاضر جوابه جواب منو بده. خيليم خوشحال نباشه من به همين راحتيا كم نميارم Rolling Eyes Wink

[marq=left]Smile

بازگشت به بالا

ghasem
مدیر بخش طنز و تلخند
مدیر بخش طنز و تلخند

11 آبان ماه ، 1388

ارسال ارسال شده در: چهارشنبه، 11 آذر ماه ، 1388 23:02:19    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ای بابا..این همه نقل قول نوشتم ..پس کجا رفت ؟ Confused Confused Confused
بازگشت به بالا

HaDaSa
مدیر بخش روانشناسی
مدیر بخش روانشناسی

12 خرداد ماه ، 1388
تشکر شده 6 بار در 6 پست

ارسال ارسال شده در: پنجشنبه، 12 آذر ماه ، 1388 19:39:06    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

واقعا كه مدير طنز و تلخندي! بابا بامزه! Idea
بازگشت به بالا

ghasem
مدیر بخش طنز و تلخند
مدیر بخش طنز و تلخند

11 آبان ماه ، 1388

ارسال ارسال شده در: دوشنبه، 16 آذر ماه ، 1388 18:03:48    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

بالاخره..حاضر Very Happy
برگشتن کردم..
چقدر نارحت من شده بودین ها.. Wink

بازگشت به بالا

hossein
مدیر کل انجمن
مدیر کل انجمن

24 شهريور ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 159
امتياز: 1
تشکر کرده: 14
تشکر شده 19 بار در 19 پست

ارسال ارسال شده در: چهارشنبه، 18 آذر ماه ، 1388 00:49:11    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام .. بچه جنگ و دعوا ديگه بسه يه زره دو طرف كوتاه بياين ديگه
وگرنه پست را قفل مي كنم ها....
بابا يه كم مهربون باشيد Laughing

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

MySite.com صفحه اول انجمن -> طنز

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
رفتن به صفحه قبلي  1, 2, 3  بعدي
صفحه 2 از 3

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت