پند ها براي من و شماست که عبرت بگيريم: تالار گفتمان

MySite.com :: نمايش موضوعات - من به خيال تو قانعم...

من به خيال تو قانعم...

ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع 

MySite.com صفحه اول انجمن -> درد دل

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

alireza
مدیر بخش شعر و ادبیات
مدیر بخش شعر و ادبیات

وضعيت: آفلاين
5 مهر ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 68
امتياز: 0
تشکر کرده: 8
تشکر شده 7 بار در 7 پست

محل سكونت: زیر آسمان خدا،روی زمین خدا،کنار بندگان خدا

ارسال ارسال شده در: شنبه، 3 بهمن ماه ، 1388 13:17:03    موضوع مطلب: من به خيال تو قانعم... پاسخ همراه با اعلان

سلام.من خيال دارم يك متن ادبي از ** سركار خانم الهام محمدي ** كه ميشه گفت از جمله نويسنده هاي جوياي نام هست را براتون بنويسم.اميدوارم مورد توجه شما عزيزان قرا بگيره.

به نام او ...
باراني ترين خاطراتم از خيسي چشماني است كه در فراقت تر شده و آنجا كه جز رنگين كمان حضورت جايي براي دلخوشي نيست شاديم شادماني توست،بي تو بودن را در نبودنت و با خيال خاطرات گذشته پشت سر مي گذارم و دندان را نه بر روي جگر بلكه روي قلب و دلم مي گذارم تا مبدا چروكي از ناراحتي بر روي پيشاني ات بنشيد و اخم هايت را در هم كشي؛تا مبادا رهگذري حرفي بزند كه با واقعيت از زمين تا آسمان فاصله دارد! نمي خواهم پاكترين عشقم را حقيقي ترين احساسم را كسي از سر هوس يا دروغين بخواند.....
بي تو هستم و با خيالاتي در سر براي گريز از افكاري كه با تو آغاز مي شود،براي اينكه از تو متنفرم ،قلبم و قلم به لرزه مي افتد!قلم نمي نويسدجز دوستت دارم و قلبم نمي تپد جز براي دوست داشتنت!اما در خيال سعي ميكنم براي گريز از عشق تو....
هيچ كس نمي فهمد حال دل عاشق را!!!حال مرا كه فقط مي خواهم دوستت داشته باشم ، درست است كه بودن در كنارت ، ديدن ناز نگاهت و شنيدن خنده ها و صداي دلنشينت آرزوي من است اما بارها گفته ام باز هم مي گويم :
من به خيال تو قانعم....

بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب   شناسه Yahoo

baharnarenj
كاربر ويژه
كاربر ويژه

وضعيت: آفلاين
23 آذر ماه ، 1390
تعداد ارسالها: 95
امتياز: 0
تشکر کرده: 14
تشکر شده 3 بار در 3 پست

محل سكونت: كاشان

ارسال ارسال شده در: يكشنبه، 27 آذر ماه ، 1390 10:21:32    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

حرف عشق تو رو من با كي بگم ؟
همه حرفا كه آخه گفتني نيست ...

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

MySite.com صفحه اول انجمن -> درد دل

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت